Karaoke

Iseng-iseng nyari di google tentang karaoke, eh nemu pengertian karaoke tapi dalam bahasa sunda..hehehe

Karaoke (tina basa Jepang カラオケ) nyaeta wangun hiburan di mana salah saurang nyanyi dibarengan ku musik jeung teks lirik nu ditembongkeun din hiji layar televisi. Di Asia, karaoke kacida populerna.

Sacara etimologis kecap karaoke mangrupakeun kecap majemuk: “kara” () bu hartina “kosong” (saperti dina Karate) jeung “oke” nu mangrupakeun wangun pondok tina ‘orkestra‘. Ku sabab kecap majemuk ieu stengah Inggris jeung satengah Jepang, mangka ditulisna oge make aksara katakana, lain kanji.

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda

2 thoughts on “Karaoke

  1. hahahaha..kok ga ptg y ren..huahuahuhaua
    kpn2 kudu karaokean brg neh..pst seru kalo lau feat. mae, present “Hikayat Cinta” wakakaka

    -rina-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s